Predlošci CV-a

Ovdje pronađi najbolje primjere i predloške CV-a za svoj životopis. Brzo i jednostavno izradi profesionalni životopis online. Kreni odmah!

Izradite svoj CV

Vjerojatnost da ćete dobiti posao bit će 65% veća

 • Auckland

  Besplatan primjer CV-a
 • Edinburgh

  Besplatan primjer CV-a
 • Princeton

  Besplatan primjer CV-a
 • Otago

  Besplatan primjer CV-a
 • Berkeley

  Besplatan primjer CV-a
 • Harvard

  Besplatan primjer CV-a
 • Standford

  Besplatan primjer CV-a
 • Cambridge

  Besplatan primjer CV-a
 • Oxford

  Besplatan primjer CV-a
 • Primjeri CV-a za vašu inspiraciju

  Pisanje CV-a je puno jednostavnije uz naš CVmaker. Zahvaljujući našim profesionalno dizajniranim predlošcima, sve se svodi na jednostavno ispunjavanje informacija u našem čarobnjaku. No, budući da je to nešto što ne radite svaki dan, vjerujemo da vam treba mala pomoć za početak. Zato ćete na ovoj stranici pronaći primjere dobrih CV-ova koje možete iskoristiti u svrhu inspiracije. Slobodno ih preuzmite i koristite kako vam odgovara!

  - Da biste povećali primjer CV-a ispod, kliknite na sliku. Poveznica ispod slike vam omogućuje da preuzmete CV kao PDF datoteku.

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer CV-a za učiteljicu u osnovnoj školi - Predložak Harvard

  Primjer CV-a za učiteljicu u osnovnoj školi

  Preuzmite ovaj primjer CV-a - učiteljica u osnovnoj školi

  Lisa Jackson je učiteljica u osnovnoj školi koja traži novi izazov. U svojoj osobnoj izjavi pojašnjava svoje snage, etičke vrijednosti i vrstu posla koji traži. Navođenjem svojih ključnih vještina, interesa i tečajeva, svom potencijalnom novom poslodavcu daje sve potrebne informacije kako bi mogao stvoriti sliku o njoj kao o učiteljici. Koristila je predložak Harvard koji ima neutralan izgled i sadrži umanjenu fotografiju u gornjem lijevom kutu koja ne odvlači pozornost s ostatka CV-a. Međutim, ovaj se predložak po želji može koristiti i bez fotografije.

  Pročitajte više o tome kako izraditi dobar CV za učiteljicu na našem blogu >>

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa – životopis za studente bez fotografije - Edinburgh predložak

  CV-Example-student-Edinburgh-template-Marko-Kovac-small.jpg

  Preuzmite ovaj primjer životopisa - sa slikom

  Markov životopis sada se koristi u modernijem predlošku Edinburgh s fotografijom. Predložak se po želji može koristiti i bez fotografije. Uz CVmaker, možete jednostavno duplicirati svoj životopis i prilagoditi ga kako bi odgovarao vašoj prijavi. Također pogledajte naše druge predloške životopisa i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašoj prijavi!

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa - student sveučilišnog studija ekonomije koji traži posao u digitalnom marketingu - Auckland predložak

  CV-Example-student-Auckland-template-Marko-Kovac-small.jpg

  Preuzmite ovaj primjer životopisa - apsolvent traži posao u digitalnom marketingu

  U gornjem primjeru životopisa, kandidat Marko ima diplomu preddiplomskoga studija i trenutno je apsolvent studija ekonomije. Tijekom studija već je stekao relevantno radno iskustvo radeći studentske poslove. Studentska bi mu praksa mogla dati prednost u odnosu na druge kandidate, stoga je visoko u njegovom životopisu. Kako bi životopis dobio dodatnu težinu, Marko također spominje tečajeve koji su relevantni za digitalni marketing u kojemu želi raditi. Marko je odlučio koristiti neutralni, ali profesionalni predložak životopisa "Auckland" bez fotografije. S našim alatom za izradu životopisa lako možete promijeniti svoj predložak. U donjem primjeru transformirali smo Markov životopis u životopis sa slikom.

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa konobarice ili konobara HR

  Primjer životopisa konobarice ili konobara

  Preuzmite ovaj primjer životopisa konobarice kao PDF

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa - Physiotherapist - Cambridge predložak

  CV-Example-Physiotherapist-Cambridge-template

  Preuzmite ovaj primjer životopisa

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer CV-a - CV bez radnog iskustva - Predložak Stanford

  Primjer CV-a - CV bez radnog iskustva - Predložak Stanford

  Preuzmite ovaj primjer životopisa

  U navedenom primjeru životopisa, kandidat Ivan završio je srednju školu za kuhara. Tijekom školovanja polagao je razliku ispita za smjer turističko-hoteljerskog komercijalistu i odrađivao praktični dio nastave u hotelu kao i u učeničkoj zadruzi. Učenička praksa je obveza, no iskustvo bi mu moglo dati prednost u odnosu na druge kandidate. Kako bi nadoknadio nedostatak radnoga iskustva, Ivan spominje vještine i karakteristike koje su relevantne posao kuhara u hotelu u kojemu želi raditi. Kako bi pobudio zanimanje, Ivan je u intersima i u opisu profila naveo da je motiviran što je dodatno potkrijepio navodima o proučavanju talijanske i francuske kuhinje, nešto što će ga zasigurno istaknuti među kandidatima. Ivan je odlučio koristiti upečatljiv i profesionalni predložak životopisa "Stanford" bez fotografije. S našim alatom za izradu životopisa lako možete promijeniti boju predloška ili izabrati potpuno novi predložak i dodati fotografiju.

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer CV-a za ugostiteljstvo - Predložak Harvard

  Primjer CV-a za menadžera u ugostiteljstvu

  Preuzmite ovaj primjer CV-a - karijera u ugostiteljstvu

  U gore prikazanom primjeru CV-a, kandidat John je spreman napraviti sljedeći korak u svojoj karijeri. Ima iskustva rada u ugostiteljstvu na menadžerskoj poziciji. John trenutno radi u noćnom baru, ali želi se prebaciti kod renomiranijeg poslodavca u drugoj grani ugostiteljstva, kako pojašnjava u svom CV profilu

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Profesionalni obrasci životopisa s potpuno prilagodljivim izgledom

  Na tržištu je dostupno mnogo obrazaca životopisa, ali jesu li ih pregledali ili ocijenili stručnjaci? U CVMakeru smo testirali i pažljivo odabrali svaki obrazac životopisa kako bismo bili sigurni da su vrhunski i industrijskog standarda. Imajući to na umu i naš alat CV Builder, pronaći ćete odgovarajući obrazac za svaku situaciju kako bismo bili sigurni da koristite pravi izgled životopisa, što će vas približiti dobivanju poziva na prvi intervju!

  Dodatni savjeti za izbor obrasca životopisa:

  • Korisite obrazac koji odgovara vašim karijernim ciljevima i relevantnom iskustvu.
  • Procijenite kulturu organizacije.
  • Neka obrazac bude lako čitljiv.

  Koje su prednosti obrazaca CVMakera?

  Kada je riječ o obrascima, to je samo jedan dio pisanja savršenog životopisa. Nakon što odlučite koji ćete obrazac koristiti, uvijek vodite brigu o tome da odgovara razini vašeg iskustva ili vrsti industrije. Kategorizirali smo naše obrasce u četiri tipa: kreativan, moderan, profesionalan i jednostavan.

  • Dizajnirali su ih i odabrali stručnjaci.
  • Uštedite vrijeme lakom prilagodbom ili izmjenom izgleda vašeg životopisa.
  • Jednostavno mijenjajte već gotove obrasce.

template-image

Više od 112 872 korisnika već je izradilo svoj CV

S našim alatom za izradu CV-a možete brzo i jednostavno izraditi poseban i profesionalan CV u samo 15 minuta.

Izradite svoj CV

Vjerojatnost da ćete dobiti posao bit će 65% veća