Predlošci CV-a

Ovdje pronađi najbolje primjere i predloške CV-a za svoj životopis. Brzo i jednostavno izradi profesionalni životopis online. Kreni odmah!

Izradite svoj CV

Vjerojatnost da ćete dobiti posao bit će 65% veća

 • Auckland

  Besplatan primjer CV-a
 • Edinburgh

  Besplatan primjer CV-a
 • Princeton

  Besplatan primjer CV-a
 • Otago

  Besplatan primjer CV-a
 • Berkeley

  Besplatan primjer CV-a
 • Harvard

  Besplatan primjer CV-a
 • Standford

  Besplatan primjer CV-a
 • Cambridge

  Besplatan primjer CV-a
 • Oxford

  Besplatan primjer CV-a
 • Primjeri CV-a za vašu inspiraciju

  Pisanje CV-a je puno jednostavnije uz naš CVmaker. Zahvaljujući našim profesionalno dizajniranim predlošcima, sve se svodi na jednostavno ispunjavanje informacija u našem čarobnjaku. No, budući da je to nešto što ne radite svaki dan, vjerujemo da vam treba mala pomoć za početak. Zato ćete na ovoj stranici pronaći primjere dobrih CV-ova koje možete iskoristiti u svrhu inspiracije. Slobodno ih preuzmite i koristite kako vam odgovara!

  - Da biste povećali primjer CV-a ispod, kliknite na sliku. Poveznica ispod slike vam omogućuje da preuzmete CV kao PDF datoteku.

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa - Physiotherapist - Cambridge predložak

  CV-Example-Physiotherapist-Cambridge-template

  Preuzmite ovaj primjer životopisa

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa - student sveučilišnog studija ekonomije koji traži posao u digitalnom marketingu - Auckland predložak

  CV-Example-student-Auckland-template-Marko-Kovac-small.jpg

  Preuzmite ovaj primjer životopisa - apsolvent traži posao u digitalnom marketingu

  U gornjem primjeru životopisa, kandidat Marko ima diplomu preddiplomskoga studija i trenutno je apsolvent studija ekonomije. Tijekom studija već je stekao relevantno radno iskustvo radeći studentske poslove. Studentska bi mu praksa mogla dati prednost u odnosu na druge kandidate, stoga je visoko u njegovom životopisu. Kako bi životopis dobio dodatnu težinu, Marko također spominje tečajeve koji su relevantni za digitalni marketing u kojemu želi raditi. Marko je odlučio koristiti neutralni, ali profesionalni predložak životopisa "Auckland" bez fotografije. S našim alatom za izradu životopisa lako možete promijeniti svoj predložak. U donjem primjeru transformirali smo Markov životopis u životopis sa slikom.

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer životopisa – životopis za studente bez fotografije - Edinburgh predložak

  CV-Example-student-Edinburgh-template-Marko-Kovac-small.jpg

  Preuzmite ovaj primjer životopisa - sa slikom

  Markov životopis sada se koristi u modernijem predlošku Edinburgh s fotografijom. Predložak se po želji može koristiti i bez fotografije. Uz CVmaker, možete jednostavno duplicirati svoj životopis i prilagoditi ga kako bi odgovarao vašoj prijavi. Također pogledajte naše druge predloške životopisa i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašoj prijavi!

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer CV-a - CV bez radnog iskustva - Predložak Stanford

  Primjer CV-a - CV bez radnog iskustva - Predložak Stanford

  Preuzmite ovaj primjer životopisa

  U navedenom primjeru životopisa, kandidat Ivan završio je srednju školu za kuhara. Tijekom školovanja polagao je razliku ispita za smjer turističko-hoteljerskog komercijalistu i odrađivao praktični dio nastave u hotelu kao i u učeničkoj zadruzi. Učenička praksa je obveza, no iskustvo bi mu moglo dati prednost u odnosu na druge kandidate. Kako bi nadoknadio nedostatak radnoga iskustva, Ivan spominje vještine i karakteristike koje su relevantne posao kuhara u hotelu u kojemu želi raditi. Kako bi pobudio zanimanje, Ivan je u intersima i u opisu profila naveo da je motiviran što je dodatno potkrijepio navodima o proučavanju talijanske i francuske kuhinje, nešto što će ga zasigurno istaknuti među kandidatima. Ivan je odlučio koristiti upečatljiv i profesionalni predložak životopisa "Stanford" bez fotografije. S našim alatom za izradu životopisa lako možete promijeniti boju predloška ili izabrati potpuno novi predložak i dodati fotografiju.

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer CV-a za učiteljicu u osnovnoj školi - Predložak Otago

  Primjer CV-a za učiteljicu u osnovnoj školi

  Preuzmite ovaj primjer CV-a - učiteljica u osnovnoj školi

  Lisa Jackson je učiteljica u osnovnoj školi koja traži novi izazov. U svojoj osobnoj izjavi pojašnjava svoje snage, etičke vrijednosti i vrstu posla koji traži. Navođenjem svojih ključnih vještina, interesa i tečajeva, svom potencijalnom novom poslodavcu daje sve potrebne informacije kako bi mogao stvoriti sliku o njoj kao o učiteljici. Koristila je predložak Otago koji ima neutralan izgled i sadrži umanjenu fotografiju u gornjem lijevom kutu koja ne odvlači pozornost s ostatka CV-a. Međutim, ovaj se predložak po želji može koristiti i bez fotografije.

  Pročitajte više o tome kako izraditi dobar CV za učiteljicu na našem blogu >>

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Primjer CV-a za ugostiteljstvo - Predložak Harvard

  Primjer CV-a za menadžera u ugostiteljstvu

  Preuzmite ovaj primjer CV-a - karijera u ugostiteljstvu

  U gore prikazanom primjeru CV-a, kandidat John je spreman napraviti sljedeći korak u svojoj karijeri. Ima iskustva rada u ugostiteljstvu na menadžerskoj poziciji. John trenutno radi u noćnom baru, ali želi se prebaciti kod renomiranijeg poslodavca u drugoj grani ugostiteljstva, kako pojašnjava u svom CV profilu. 

  Izradite svoj profesionalni CV sada

  Izrazito prilagodljivi predlošci CV-a

  Svi predlošci koje nudi CVmaker izrazito su prilagodljivi. Možete slobodno preurediti izgled svog CV-a i tako se na najbolji mogući način predstaviti svom potencijalnom poslodavcu. Na primjer, ako želite da vaši tečajevi ili vještine budu postavljeni više u CV-u možete ih jednostavno pozicionirati iznad svog radnog iskustva. Predlošci se mogu koristiti s fotografijom ili bez nje, a vaš CV će se prilagoditi tome. Svaki predložak možete koristiti u različitim bojama. Tijekom trajanja vašeg članstva moći ćete uređivati i preuzimati svoj CV koliko god puta to želite. Kako biste povećali svoje šanse da vas potencijalni poslodavac pozove na razgovor za posao, toplo preporučujemo da prilagodite i dotjerate svoj CV za svaki natječaj na koji se planirate prijaviti.

template-image

Više od 112 872 korisnika već je izradilo svoj CV

S našim alatom za izradu CV-a možete brzo i jednostavno izraditi poseban i profesionalan CV u samo 15 minuta.

Izradite svoj CV

Vjerojatnost da ćete dobiti posao bit će 65% veća