Kontaktirajte nas

Naši korisnici su vrlo zadovoljni našom izvrsnom podrškom.

 • Obrazac za kontakt

  Pošaljite svoje pitanje putem našeg obrasca za kontakt, obično odgovaramo u roku od jednog dana.

 • Otkazivanje pretplate

  Pomoću ovog jednostavnog obrasca možete otkazati svoju pretplatu bez čekanja na našu korisničku službu.

Često postavljana pitanja

U nastavku pronađite odgovore na često postavljana pitanja.

 • Što je zapravo usluga izrade CV-a?

  U nekim situacijama može biti korisno da vaš CV izradi, prepravi ili optimizira stručnjak. Ako vam je bilo koja od dolje navedenih situacija poznata, možda ćete imati koristi od naše usluge:

  - Imate li naporan posao koji vam oduzima većinu vremena zbog čega jednostavno ne stignete izraditi svoj CV?

  - Nemate dovoljno iskustva koje biste naveli u svom CV-u ili ne znate koje točno informacije trebate spomenuti?

  - Razmišljate li o redizajnu CV-a koji zahtijeva da on bude drugačije izrađen?

  - Jeste li već neko vrijeme bez posla i zbog toga imate prazan vremenski okvir u svom trenutnom CV-u koji zahtijeva objašnjenje?

  - Je li vaš CV zastario ili izgleda staromodno?

  - Smatrate li da je vaš CV previše običan i nejasan zbog čega se ne ističe iz gomile?

  - Treba li vaš CV drugačije posložiti, primjerice po relevantnosti?

  • Zahtijeva li vaš CV gramatičko uređivanje i prepravljanje kako bi djelovao moćnije i privlačnije?

  Više informacija možete pronaći na stranici za pisanje CV-a.

 • Mogu li izraditi i motivacijsko pismo?

  Ako imate aktivan račun na CVmaker.hr, također možete izraditi neograničen broj (odgovarajućih) motivacijskih pisama. Da biste započeli, prijavite se na svoj CVmaker račun i kliknite na 'Motivacijska pisma' u izborniku.

 • Mogu li preuzeti svoj CV na drugom jeziku (na primjer francuskom)?

  Prilikom izrade svog CV-a možete odlučiti želite li ga preuzeti na nekom drugom jeziku. To možete odabrati dok unosite svoje osobne podatke. Trenutno u ponudi imamo sljedeće jezike: engleski, francuski, talijanski, španjolski i njemački.

 • Kako mogu otkazati svoj CVmaker.hr račun i pretplatu?

  Pronašli ste dobar posao i sada želite otkazati svoju pretplatu? To možete jednostavno učiniti na jedan od sljedećih načina:

  Račun
  Prijavite se na svoj račun i idite na "Moj račun". Pomaknite se na dno stranice i prebacite klizač za pretplatu na "Da", a zatim pritisnite gumb "Otkaži račun". Vaša pretplata je sada automatski otkazana i primit ćete potvrdnu e-poruku o otkazivanju.

  Stranica za otkazivanje pretplate
  Idite na našu stranicu za kontakt i kliknite na gumb 'Otkazivanje pretplate'. Sada možete automatski otkazati svoju pretplatu bez prijavljivanja na svoj račun. Primit ćete potvrdnu e-poruku o otkazivanju.

  Kontaktiranje naše korisničke službe
  Također možete otkazati svoju pretplatu tako što ćete se obratiti našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati putem telefona (radnim danima), e-poštom (24/7) ili možete započeti chat uživo na našoj web stranici kada je isti dostupan. Za više informacija o tome kako nas možete kontaktirati, posjetiti našu stranicu za kontakt.

 • Plaća li se upotreba web stranice CVmaker.hr?

  Možete isprobati uslugu CVmaker i sve premium značajke u periodu od 7 dana za €1,99. Nakon što 7-dnevno probno razdoblje istekne, vaš račun će se automatski obnavljati svakog mjeseca i biti terećen za €19,99. Dok imate premium pristup možete kontinuirano uređivati i preuzimati svoje CV-ove te izrađivati odgovarajuća motivacijska pisma. Također možete koristiti alat za prijavu putem e-poruke, premium tražilicu poslova i odgovarajući sustav. Pretplata za vaš račun automatski će se obnavljati na mjesečnoj bazi sve dok je ne otkažete.

  Cijena navedena na web stranici uključuje PDV.

 • Mogu li sakriti stavku u svom CV-u?

  Možete sakriti stavke u svom CV-u tako što ćete kliknuti na 3 točkice pored dijela koji želite sakriti, a zatim kliknuti na "Sakrij komponentu". Kada ponovno poželite dodati ili prikazati tu stavku, možete je odabrati s trake za odabir na dnu 2. koraka našeg CV maker-a.

 • Mogu li prebaciti odjeljak na sljedeću stranicu (u PDF-u)?

  Da, naravno da možete. To se može učiniti putem našeg alata za izradu CV-a na sljedeća 2 načina:

  1. Možete prebaciti kompletan dio (na primjer Obrazovanje i Kvalifikacije) na sljedeću stranicu tako što ćete pritisnuti 3 točkice pored tog dijela i odabrati opciju "na sljedeću stranicu (PDF)". Kao rezultat toga, cijeli dio će biti premješten na sljedeću stranicu.
  2. U opisu prethodnog odjeljka možete pritisnuti tipku Enter nekoliko puta u uređivaču teksta kako biste malo preciznije prilagodili prebacivanje.
 • Jesu li stavke sortirane kronološki?

  Stavke nisu automatski sortirane kronološki. Ako ih želite sortirati kronološki, kliknite na 3 točkice pored željene stavke i odaberite "sortiraj kronološki". Stavke će se tada trenutno sortirati.

 • Mogu li sortirati stavke?

  Možete sortirati stavke pomoću strelica koje se nalaze pored relevantnih stavaka. Dodane stavke unutar komponente mogu se i odvojeno sortirati pritiskom na 3 crtice pored stavke i njenim povlačenjem na željenu poziciju.

 • Mogu li uređivati svoj CV?

  Nakon što preuzmete svoj CV, automatski ćete primiti e-poruku s podacima za prijavu kako biste ga mogli kontinuirano uređivati.

 • Je li moj CV dostupan za preuzimanje u Word formatu?

  Zbog kompleksnosti naših predložaka, nažalost nije moguće preuzeti CV u Word formatu. Ali ne brinite: uvijek možete urediti svoj CV putem vašeg računa.

 • Mogu li umetnuti fotografiju u svoj CV?

  U prvom koraku našeg CV maker-a pod nazivom ‘Osobni podaci’ možete umetnuti fotografiju u svoj CV. Jednostavno kliknite na ikonu fotografije pored polja za unos. Nakon toga možete učitati, urediti i umetnuti fotografiju u svoj CV.

Podaci o tvrtki


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019HM
Nizozemska
CoC: 70894027

Ako imate ikakvih prigovora, savjetujemo vam da izravno kontaktirate našu korisničku podršku.

Europska platforma za internetsko rješavanje sporova (ODR) dostupna je na adresi: https://ec.europa.eu/consumers/odr