Kako sastaviti CV za rad u korisničkoj službi? Savjeti i primjeri koji će vam pomoći dobiti više poziva na razgovor za posao!

Područje brige za korisnike značajno raste i pruža brojne mogućnosti za posao. Od maloprodajnih trgovina do pozivih centara, ugostiteljstva i ostalog, osoblje korisničke službe mora nuditi iznimnu uslugu i pobrinuti se da su korisnici zadovoljni. Rad u korisničkoj službi znači da imate ključnu ulogu u organizaciji. Vaš je osnovni zadatak pobrinuti se da su korisnici zadovoljni, istovremeno vodeći računa o procesu prodaje.

CVMaker ima sveobuhvatnu platformu za karijere koja će vam pomoći strukturirati odličnu prijavu za vašu poziciju iz snova pomoću profesionalno napravljenih predložaka. Uz to, pomoći ćemo vam napisati najbolji CV za rad u korisničkoj službi kako bi vas pozvali na razgovor za posao.

Izradite svoj profesionalni životopis sada

Postupak pisanja životopisa: gdje početi?

Neovisno o vašem iskustvu, izazovno je napraviti CV koji se ističe u moru prijava. CV je uglavnom najtraženiji dokument kada tražite posao, zbog čega trebate koristiti odgovarajuće alate i tehnike. U današnjem je svijetu izgled vrlo bitan, ali u obzir treba uzeti više čimbenika. To su sadržaj, strategija pisanja, format, predložak i dodatni dokumenti vezani uz karijeru.

Na kraju, osnovni odjeljci životopisa obično sadrže vaše relevantno radno iskustvo, obrazovanje i ključne vještine koje su vezane uz vaše karijerne ciljeve. Naš primjer životopisa za rad u službi za korisnike pokazuje na praktičan način korištenje ovih savjeta kako biste postigli maksimalan učinak.

Osnovni CV za korisničku službu

Osnovni CV sadrži sve vaše prethodno radno iskustvo u jednom dokumentu. Možete navesti akademske kvalifikacije, radno iskustvo, vještine, certifikate, volonterska iskustva i sve ono što je vezano uz zaposlenje. Nemojte koristiti svoj osnovni životopis kada se prijavljujete za poslove već ga koristite kao referentnu točku za vaš CV za konkretan posao.

CV za konkretan posao u korisničkoj službi

Kada pišete CV za korisničku službu, nužno je fokusirati se na vještine i iskustvo koje imate, a koji su relevantni za tu poziciju. Uvijek budite konkretni i istražite odgovarajuće pojmove vezane uz korisničku službu. Ako prilagodite svoj CV konkretnoj poziciji, to će povećati vaše šanse za dobivanje više poziva na intervjue. Na kraju, regruteri ili stručnjaci za zapošljavanje žele vidjeti kako i zašto ste vi najbolji kandidat za tu poziciju.

Primjer životopisa službe za korisnike

Primjer životopisa službe za korisnike

Preuzmite ovaj primjer CV-a - službe za korisnike

Sanja, profesionalka s puno iskustva rada u korisničkoj službi, odabrala je predložak Cambridge u ovom primjeru. Nakon što je radila na brojnim pozicijama orijentiranima na kupce, ovaj profesionalan primjer životopisa i predložak ističu Sanjinu želju da pronađe višu poziciju u ovoj industriji.

Izradite svoj profesionalni životopis sada

Što uvrstiti u CV za korisničku službu? Savjeti i primjeri

Korisnička služba je vezana uz sve o pružanju podrške vašim kupcima prije i poslije kako biste osigurali ugodno iskustvo s vašim brendom ili uslugom. Kada pišete CV korisničke podrške, nužno je fokusirati se na vještine i kvalitete koje vas čine idealnim kandidatom. Uz to, istaknite svoju sposobnost za profesionalno pružanje podrške, komunikaciju i pomaganje drugima.

Osobni profil za CV službe za korisnike

Atraktivan osobni profil u životopisu za korisničku službu treba pokazati vaše iskustvo i meke vještine, a posebno istaknuti zašto ste vi pravi kandidat za tu ulogu. Ovaj je odjeljak vaša prva šansa da zadivite potencijalnog regrutera svojim znanjem i iskustvom u korisničkoj službi. Zbog toga ova kratka osobna izjava treba točno prikazivati vašu motivaciju i ciljeve.

Kada se opisujete u ovom odjeljku, vodite posebnu brigu o strukturi rečenice, ključnim riječima i općenito o jeziku. Na primjer, koristite glagole radnje u cijelom životopisu kako biste pokazali koliko ste proaktivni i kako postižete ciljeve ili obavljate zadatke.

Primjer osobnog profila za CV korisničke službe

Motiviran i detaljan profesionalac korisničke službe s više od deset godina iskustva u vođenju timova u užurbanim okruženjima. Dokazan na području obučavanja, motiviranja i vođenja timova s ciljem postizanja poslovnih ciljeva, ali i za razvoj karijere. Sposoban optimizirati interne procese pretvaranjem ulaznih informacija u strateške poslovne aktivnosti, s izraženim komunikacijskim i interpersonalnim vještinama, kao i onima vezanima uz rješavanje problema.

Koje vještine uvrstiti u CV za službu za korisnike?

Za uspješan rad u korisničkoj službi, osobe koje se zapošljavaju moraju imati izražene komunikacijske sposobnosti, mogućnost brzog rješavanja nedoumica i poznavanje vrijednosti kompanije i proizvoda. Ako imate odgovarajuće vještine, to može pomoći vašem životopisu, čak i ako tek trebate steći potrebno iskustvo ili ako se prijavljujete za poziciju koja zahtijeva više iskustva, kao što je menažer korisničke podrške.

Idealan primjer životopisa za korisničku službu treba sadržavati kombinaciju tvrdih, mekih i prenosivih vještina. Tvrde vještine su mjerljive i jednostavno ih je odrediti, dok meke vještine opisuju osobne kvalitete i crte karaktera. Prenosive vještine se stiču tijekom osobnog i profesionalnog života. Ako ste novi na tržištu rada, nedavno ste diplomirali ili pak imate malo radnog iskustva, razmislite o pisanju životopisa koji se temelji na vještinama.

U nastavku su neki primjeri za rad u korisničkoj službi koje trebate uvrstiti u svoj CV, a možete saznati više o tome kako dodati vještine u svoj CV.

Primjeri tvrdih vještina za CV korisničke službe

 • vještine korisničke službe
 • prodaja i marketing
 • planiranje budžeta
 • vođenje tima
 • poznavanje proizvoda

Primjeri mekih vještina za CV korisničke službe

 • prilagodljivost
 • strpljivost
 • komunikacija
 • učinkovito slušanje
 • donošenje odluka

Primjeri prenosivih vještina za CV korisničke službe

 • rad u timu
 • rješavanje problema
 • liderstvo
 • upravljanje vremenom
 • suradnja

Radno iskustvo u životopisu za korisničku službu

Prije pisanja vašeg životopisa za korisničku službu, zapišite svoje iskustvo i istražite posao na koji ciljate. Koristite glagole radnje i ključne riječi kako biste saželi svoje zadatke. Predlažemo da imate četiri do šest redaka u kojima opisujete svoje radne obaveze. Strukturiranjem svojeg odjeljka s radnim iskustvom na ovaj način će vam pomoći napraviti atraktivan i učinkovit CV.

Kada pišete svoj CV, prvo navedite svoje posljednje iskustvo. Uz to, ako imate nekog relevatnog iskustva koje je starije od 15 godina, istaknite prenosive vještine koje ste razvili na toj poziciji u odjeljku s dodatnim iskustvom u vašem životopsu. Više savjeta o tome kako napisati ovaj odjeljak možete pronaći u našem vodiču o radnom iskustvu.

Primjeri postignuća za menadžera korisničke službe

 • Uspješno dodjeljivao zadatke članovima tima i obavljao sveobuhvatan nadzor.
 • Poboljšao maloprodajne aktivnosti i uveo strategije smanjenja troškova.
 • Rješavao konflikte i eskalirane situacije s kupcima korištenjem izraženih komunikacijskih vještina i onih vezanih uz rješavanje problema.

Savjet stručnjaka; Uvijek prilagodite svoj CV konkretnom poslu i referencirajte se na oglas za posao kako bi vaše radno iskustvo bilo relevantno.

Dodatno iskustvo za CV menadžera korisničke službe

Korisnička podrška je velika industrija. Iskoristite ovu činjenicu u svoju korist i spomenite svoje raznolike vještine, dužnosti i zadatke koji su dio ovog sektora. Idealan menadžer korisničke službe treba imati različita iskustva kakko bi bio uspješan. Osim osnovnih vještina i znanja koja su potrebna za tu ulogu, potrudite se navesti dodatne tečajeve i certifikate koje ste dobili.

Ključno je pokazati kako ste uspjeli na menadžerskoj poziciji. Koristite odjeljak s dodatnim iskustvom za isticanje iskustava koja su vremenski ograničena ili zastarjela. Pokušajte navesti ključne odgovornosti, postignuća i iskustva koja ste stekli tijekom volontiranja ili na radnim mjestima na kojima ste nadgledali tim, upravljali njime ili radili u timu. Ako tražite još inspiracije, možete dodati hobije i interese svojem životopisu. Neka budu relevantni, ovaj odjeljak ističe vašu posobnost da vodite tim i njime upravljate.

Kako navesti obrazovanje u životopisu korisničke službe

Kada se prijavljujete za posao u korisničkoj službi, u pravilu ne trebate imati završen fakultet, čak ni za menadžersku poziciju. No, morate imati završenu srednju školu. Većinu regrutera manje zanimaju kvalifikacije i certifikati za pvu poziciju. Umjesto toga gledaju imate li dobro praktično iskustvo i relevantne vještine/kvalitete za rad u korisničkoj službi.

Kada strukturirate obrazovanje u životopisu za korisničku službu, potrebno je koristiti strukturirani format kako bi vaša prijava dobro izgledala. Pojedinosti koje trebate dodati u svoj odjeljak s obrazovanjem su jednostavne. Samo navedite naziv škole, njezinu adresu, datume i koje ste zanimanje/certifikat stekli. Ovo bi trebalo biti dovoljno za životopis za korisničku službu, barem što se tiče menadžera za zapošljavanje ili regrutera.

Ako nemate puno radnog iskustva, istaknite odgovarajuće kvalifikacije ili druga iskustva koja će učiniti vašu prijavu popunjenijom. Ako ste tek nedavno završili školu, neko vrijeme ste nezaposleni ili pak tražite još ideja za poboljšanje svojeg životopisa, pogledajte naš članak o tome kako napisati CV ako nemate radnog iskustva.

Izradite svoj profesionalni životopis sada

Ključni zaključci

Sad je vrijeme da sažmemo najvažnije iz ovog vodiča kako napisati odličan CV za službu za korisnike.

 • Korisite se sažetim i jednostavnim jezikom i neka sve bude jezgrovito.
 • Uz svoj CV napravite i profesionalno motivacijsko pismo.
 • Prije slanja prijave, pregledajte sadrže li vaši dokumenti ikakve pogreške ili netočnosti.
 • Sastavite primjeren osobni uvod koji odražava vaše najbolje meke vještine i profesionalne želje.
 • Dokažite svoja postignuća mjerljivim rezultatima.
 • Dodajte pojedinosti o svojim hobijima, interesima i postignućima kako biste pokazali svoje iskustvo i prikladnost za poziciju.

Sljedeći koraci?

Kada nemate puno vremena i brzo vam je potreban CV, tim stručnjaka CVMakera može riješiti cijeli taj postupak pomoću unaprijed pripremljenih i odlično formatiranih predložaka. Saznajte više o našoj usluzi pisanja CV-a. Trebate popraviti neke detalje ili poboljšati svoje pisanje? Pogledajte našu CVMaker web stranicu i profesionalnu uslugu pisanja životopisa ili naš jednostavan Alat za izradu životopisa.

Povezani članci

Više od 112 872 korisnika već je izradilo svoj CV

S našim alatom za izradu CV-a možete brzo i jednostavno izraditi poseban i profesionalan CV u samo 15 minuta.

Izradite svoj CV

Vjerojatnost da ćete dobiti posao bit će 65% veća